C Slatka tradicija

Sastojci
Za koru:
7 jaja
7 kašika šećera
7 kašika brašna
4 kašike C kakaoa
200 ml ulja
100 ml vode
1 C prašak za pecivo
Za fil:
750 ml mleka
3 C pudinga od čokolade
10 kašika šećera
300 g čokolade za kuvanje
1/2 l slatke pavlake

Naši proizvodi
Kakao prah Prašak za pecivo Puding čokolada

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Čokoladna torta

Punoća ukusa.

Vreme pripreme: > 60 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Kora:
Jaja i šećer dobro izmiksati, pa dodati ostale sastojke i umutiti. Koru peći u velikom plehu i preseći na 3 dela kada se ispeče.

Fil:
Skuvati C puding sa šećerom u mleku i ohladiti. Slatku pavlaku i čokoladu zagrevati dok se čokolada skroz ne otopi, pa skloniti sa šporeta i ostaviti da se dobro ohladi.

Kada se ohladi izmiksati. Potom doodati ohlađen puding i sve zajedno izmiksati.

Filovanje: kora-fil, kora-fil, kora-fil.

Tortu po želji ukrasiti sa 200 g C šlaga

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Koru peći u najvećem plehu koji može da stane u rernu!