C Slatka tradicija

Sastojci
15 jaja
18 kašika šećera
15 kašika brašna
6 kašika C kakaoa
rum
Fil:
1 l mleka
14 kašika šećera
2 C pudinga čokolada
2 C vanilin šećera
100 g rendane čokolade
1 margarin
200 g C šlag krema

Naši proizvodi
Kakao prah Puding čokolada Vanilin šećer Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Čokoladna torta

Slatki i ukusni desert koji će svima dopasti.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 15
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

5 jaja, 6 kašika šećera umutiti, pa kada se lepo umuti dodati 5 kašika brašna, 1-2 kašike C kakaoa.

Izmešati, sipati u pleh i peći. Isti postupak za još 2 kore.

Fil:
1 l mleka, 14 kašika šećera, 2 C vanilin šećera staviti da provri, a od 1 l mleka izdvojiti malo i umutiti 2 C pudinga čokolada. I skuvati fil.

U neohlađeni fil narendati 100 g čokolade i dodati umućeni margarin sa 50 g C šećera u prahu.

Korice poprskati rumom i filovati tortu.

Filovati: korica-fil-korica-fil-korica-fil.

Za glazuru 200 g C šlag krema.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata