C Slatka tradicija

Sastojci
Za koru:
6 belanaca
150 g šećera
3 kašike brašna
3 kašike prezli
(tako 3 kore)
Fil:
1,3 l mleka
6 C pudinga od čokolade
500 g margarina
200 g C šećera u prahu
500 g C šlag krema
300 g šećera
200 g čokolade
kutija kakao

Naši proizvodi
Puding čokolada Šećer u prahu Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Ivana

Čokoladna torta

Vrlo je ukusna i začas se pojede.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 25
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
200 g šećera i 200 g vode pomešati i staviti u šerpu da provri.

Dodati 200 g čokolade, 2/3 margarina i kutiju kakao. Mešati dok se ne zgusne, i staviti to da se ohladi.

Umutiti 6 belanaca sa 150 g šećera u to dodati 3,4 kašike ovaj crni fil 3 kašike brašna i 3 kašike prezle.

Peći 3 ovakve kore na 250°C u plehu 45x25.

Za fil u 1,3 l mleka skuvati 6 C pudinga od čokolade.

Kad se ohladi dodati umućen margarin sa C šećerom u prahu i onaj kuvani fil sa kakaom.

Umutiti 500 g C šlag krema sa 500 g kisele vode.

Ređati: kora - fil - šlag - kora - fil - šlag - kora - fil - šlag.

Ukrasiti po želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata