C Slatka tradicija

Sastojci
16 jaja
1/2 kg C šećera u prahu
2 margarina
800 g čokolade za kuvanje
200 g mlevenog keksa
400 g C belog krem šlaga
400 ml mleka

Naši proizvodi
Šećer u prahu Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Marija

Čokoladna torta

Čokoladno čudo, za sve ljubitelje čokolade!

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 30
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Fil:
Umutiti mikserom 2 margarina sa pola kilograma šećera u prahu i dodati 16 žumanceta, 800 g otopljenje čokolade i 200 g mlevenog keksa. Fil podeliti na dva jednaka dela.

Kora:
Umutiti 16 belanceta sa malo C prah šećera i dodati jedan deo fila. Od dobijene smese ispeći 3 kore.

U posebnoj posudi umutiti C šlag sa mlekom.

Redosled filovanja: kora - fil - šlag, ponavljati sve dok ima materijala.

Na kraju premazati šlagom ili preliti čokoladnom glazurom, po želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata