C Slatka tradicija

Sastojci
Kore:
9 jaja
9 kašika brašna
9 kašika šećera
1 C vanilin šećer
čokoladno mleko
Fil:
1 l mleka
3 C pudinga od čokolade
200 g šećera
1 margarin
1 C šećer u prahu
Za ukrašavanje:
čokoladne mrvice

Naši proizvodi
Vanilin šećer Puding čokolada Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Čokoladna torta

Čokoladna fantazija.

Vreme pripreme: > 60 minuta. Broj porcija: 16-20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Ispeći 3 kore od po 3 jaja, posebno umutiti belanac sa 3 kašike šećera, dodati 3 žumanca i 3 kašike brašna, i pomalo C vanilinog šećera.

Pečene kore natopiti čokoladnim mlekom.

Skuvati u 1 l mleka 3 C pudinga od čokolade po uputstvu sa kesice, pa u hladan fil dodati umućen margarin sa C šećerom u prahu.

Filovati tortu i ukrasiti čokoladnim mrvicama.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Lako se priprema, jos lakše smaže.