C Slatka tradicija

Sastojci
200 g čokoladnog kornfleksa
2 ml toplog čokoladnog mleka
100 g C šećera u prahu
500 g neslanog krem sira
250 g C šećera u prahu
2 C vanilin šećera
3 C krem šlaga od čokolade
300 ml mleka
200 g otopljene čokolade za kuvanje
100 g čokolade za kuvanje
1 kašika ulja

Naši proizvodi
Šećer u prahu Vanilin šećer Šlag krem sa ukusom čokolade

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Mirjana

Čokoladna torta

Veoma jednostavna i jako ukusna torta.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: deset
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Pomešati kornfleks, toplo čokoladno mleko I 100 g C šećera u prahu i utisnuti u dublji kalup,.

Rastopiti 200 g čokolade u mikrotalasnoj i dodati u krem sir, dodati C šećer u prahu, C vanilin šećer i pomešati.

Umutiti čokoladni krem šlag sa hladnim mlekom, sjediniti sa prethodnim filom i premazati preko kore od kornfleksa.

Rastopiti na kašičici ulja 100 g čokolade i preliti preko torte.

Ostaviti par sati u frižideru, izvaditi iz kalupa i poslužiti.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Najbolje je tortu praviti dan ranije da prenoći u frižideru.