C Slatka tradicija

Sastojci
Kora:
5 jaja
5 kašika šećera
5 kašika brašna
1 kašika C kakaoa
1 C prašak za pecivo
Fil:
2 C pudinga od čokolade
800 ml mleka
200 g čokolade
1 margarin
1 jaje
šećer po želji
Dodatno:
2 C šlag krema čokolada
250 ml čokoladnog mleka

Naši proizvodi
Kakao prah Prašak za pecivo Puding čokolada Šlag krem sa ukusom čokolade

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Tijana

Čokoladna šnit torta

Slatko zadovoljstvo.

Vreme pripreme: > 60 minuta. Broj porcija: 15
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Kora:
Umutiti jaja sa šećerom pa dodati C kakao i brašno pomesano sa C praškom za pecivo.

Koru peći u četvrtastom plehu i kad se ohladi seći na 4 jednaka dela.

Fil:
Skuvati puding u 800 ml mleka i dodati šećer po želji.

Kada se puding ohladi dodati istopljenu čokoladu, umućen margarin i jaje.

Pre filovanja svaku koru poprskati čokoladnim mlekom i na kraju ukrasiti C šlagom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata