C Slatka tradicija

Sastojci
jaja
šećer
brašno
1 mala kašičica C kakao praha
slatka pavlaka
400 g ala kajmak
300 g eurokrema
čokoladne napolitanke
150 g C prah šećera
2 C šlag krema od čokolade

Naši proizvodi
Šećer u prahu Kakao prah Šlag krem sa ukusom čokolade

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Vanja Popović

Čokoladna napolitana

Lako i jednostavno.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Ispeći 3 kore od po 3 jaja, 3 kašike šećera, 2 kašike brašna i 1 mala kašičica C kakao praha.

Fil:
Umutiti 1/2 l slatke pavlake i u to varjačom polako dodati 400 g ala kajmaka, potom dodati 300 g eurokrema i 10 komada samlevenih čokoladnih napolitanki, dodati 150 g C prah šećera.

Filovati tortu i ukrasiti sa 2 kesice C šlag krema od čokolade pripremljen po uputstvu sa kesice.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Kore po želji možete poprskati čokoladnim mlekom.