C Slatka tradicija

Sastojci
Za koru:
300 g mlevenog keksa
30 g C kakao praha
1 kesica C vanilin šećera
70 g putera
Za krem:
1 pakovanje C pudinga od čokolade
80 g putera
2 jaja
80 g šećera
100 ml slatke pavlake
Za preliv:
100 g C šlag krema
150 g C šećera u prahu
150 g crne čokolade

Naši proizvodi
Kakao prah Vanilin šećer Puding čokolada Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Đina

Čokoladna Mis torta

Predivna torta sa puno čokolade za znatiželjne sladokusce.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 12
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Izmešajte keks sa C kakao prahom i C vanilin šećerom, pa izmiksajte sa puterom i utisnite kao koru u kalup za tortu. Stavite na hlađenje desetak minuta.

Za krem, skuvajte C puding od čokolade i puter (na skoro ohlađen puding umiksati otopljen puter).

Umutite jaja i šećer pa dodajte pavlaku i muteći dodajte prethodno skuvan puding.

Sipajte u ohlađeni pleh sa korom i pecite oko 40 minuta. Ostavite da se ohladi.

Za glazuru, otopite čokoladu sa pavlakom (ne treba da provri), dodajte sirup i dobro prosejani C šećer u prahu.

Sve dobro umutute da se izjednači pa sipajte preko hladne torte i ostavite u frižideru barem oko pola sata.

Komentari potrošača:

05.04.2020
Super je

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

U slučaju da nemate C puding od čokolade, može poslužiti i obična čokolada za kuvanje. Za odlično društvo i dobar ukus, uz malo mašte i C proizvoda nastaju ukusna otkrića!