C Slatka tradicija

Sastojci
1 l mleka
1 kg četvrtastog keksa
2 C pudinga od čokolade
1 margarin
5 kašika C šećera u prahu
skuvati kafu za potapanje keksa
C šlag krem od vanile ili čokolade

Naši proizvodi
Puding čokolada Šećer u prahu Šlag krem sa ukusom čokolade

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Anka

Čokoladna keks torta

Jako lepa lagana torta.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Staviti litar mleka da se greje, kada provri staviti C puding od čokolade u mleko i staviti 6 kašika šećera i napraviti puding.

Kada se puding ohladi, umutiti margarin i dodati puding u umućeni margarin.

Uzeti četvrtasti poslužavnik, umakati keks u kafu i ređati.

Zatim staviti fil, pa keks, pa fil i sve tako ređati dok ima fila i keksa.

Umutiti C šlag krem i filovati tortu.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Svi sastojci neka budu od istog proizvođača kao što je C puding i C šlag krem.