C Slatka tradicija

Sastojci
Za tri kore:
15 belanaca
15 kašika šećera
150 g lešnika (može i mešano orah ili badem)
3 C pudinga (vanila, lešnik i čokolada)
1 kašika C kakaoa
1 C Prašak za pecivo
Fil:
15 žumanaca
250 g C prah šećera
1 margarin
200 ml slatke pavlake
250 g crne čokolade
C šlag za ukrašavanje

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Puding čokolada Kakao prah Šećer u prahu Prašak za pecivo Šlag classic

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jelena

Čokočarolija

Ima li šta lepše od kombinacije čokolade, lešnika, pudinga...

Vreme pripreme: > 60 minuta. Broj porcija: Izdašno
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Odmah pripremiti tri veće tepsije sa pek papirom.

Rernu uključiti na 180°. Dobro umutiti belanca sa šećerom, dodati C pudinge, lešnike, C kakao i C prašak za pecivo.

Sjedinjenu smesu odmah razdeliti u tri tepsije i spremiti za rernu (da čekaju svoj red :-) )

Fil:
Umutiti žumanca sa šećerom, pa dodati margarin, zatim dodati otipljenu čokoladu.

Umutiti slatku pavlaku pa sjediniti sa prethodnim filom.

Filovati svaku koru i tortu ukrasiti C šlagom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Kao što rekoh, smesu za kore obavezno odmah razliti u tepsije, ne ostavljati za kasnije, neće ništa ostati od nje. Ako neko želi, može mutiti svaku koru posebno.