C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje gotovih čokoladnih kora
1100 ml kisele pavlake
200 g C prah šećera
300 g mlevenog keksa
400 g krem šlaga
200 g čokolade
800 ml mleka (može i čokoladno)

Naši proizvodi
Šećer u prahu Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jelena

Čoko šlag torta

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Umutiti prvi fil od kisele pavlake, C prah šećera i mlevenog keksa i staviti ga u frižider da se hladi.

Drugi fil je od umućenog šlaga sa mlekom i dodati rendanu čokoladu, a može i rastopljenu na pari.

Svaku koru filovati sa prvim pa filom od šlaga.

I na poslednju koru takođe oba fila idu.

Ukrasiti sa ostatkom C šlaga.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Tortu je najbolje praviti bar jedan dan ranije. Nemojte štedeti filove jer ih ima puno.