C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje svetlih gotovih kora za tortu
4 C pudinga sa ukusom vanile
4 C pudinga sa ukusom čokolade
1 l mleka + 400 ml mleka
500 g šećera
250 g margarina
200 g crne čokolade za kuvanje
300 g bele čokolade
500 g C krem šlaga sa ukusom vanile
kisela voda za mućenje šlaga
3 veće banane

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Puding čokolada

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Marija

Čoko puding torta

Za sve ljubitelje čokolade i pudinga.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 10
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Vanil fil:
U pola litra mleka staviti 250 g šećera i staviti da provri. C puding razmutiti sa 200 ml mleka, kada mleko prokuva zakuvati puding.

Skloniti ga sa vatre i u vruć puding dodati 125 g margarina i 300 g bele čokolade izlomljene na kockice. Ostaviti da se hladi.

Čoko fil:
U pola litra mleka staviti 250 g šećera i staviti da mleko provri. C čoko puding razmutiti sa 200 ml hladnog mleka.

Kada mleko prokuva zakuvati pudinga i skloniti sa vatre. U vruć puding dodati 200 g crne čokolade i 125 g margarina. Ostaviti da se hladi.

Dok se filovi hlade umutiti C šlag sa ukusom vanile sa kiselom vodom. Kada se filovi prohladi izmiksati ih mikserom kako bi se dobila kremasta masa.

Slaganje torte:
Preko prve gore se isecka jedna banana na kolutove, zato se stavi sela količina žutog fila, zatim trećina umućenog šlaga, zatim se stavlja druga kora, iseckan banana, čoko fil i trećina šlag krema, zatim se stavlja treća kora, pa iseckana banana i na kraju preostali deo šlag krema.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Najbolje je da torta prenoći u frižideru.