C Slatka tradicija

Sastojci
Kora:
300 g mlevenog keksa
100 g mlevenih oraha
50 g C šećera u prahu
100 ml soka od pomorandže
125 g margarina
Fil 1:
1/2 l soka od pomorandže
5 kašika šećera
2 C pudinga od vanile
Jafa keks
Fil 2:
600 ml mleka
2 C pudinga od čokolade
5 kašika šećera
1/2 margarina
50 g C šećera u prahu
150 g čokolade
3-4 kašike ulja
C šlag

Naši proizvodi
Šećer u prahu Puding sa ukusom vanilina Puding čokolada Šlag classic

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Čoko-oranž torta

Jednostavna za pripremu, ukusna, deca je obožavaju.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 24
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Kora:
300 g mlevenog keksa, 100 g mlevenih oraha, 50 g C šećera u prahu, 100 ml soka od pomorandže, 125 g margarina. Sve sastojke dobro umesiti, pa formirati koru.

Fil 1:
U pola litra soka od pomorandže staviti 5 kašika šećera, pa skuvati 2 C pudinga od vanile, po uputstvu sa kesice. Vruć fil preliti preko kore.

Jafa keks nakvasiti sokom pa poređati preko fila.

Fil 2:
U 600 ml mleka skuvati 2 C pudinga od čokolade po uputstvu sa kesice sa 5 kašika šećera.

U hladan fil dodati 1/2 margarina prethodno umućenog sa 50 g C šećera u prahu. Premazati preko jafa keksa.

150 g čokolade rastopiti na pari sa 3-4 kašike ulja, pa preliti preko torte.

Ukrasiti C šlagom po želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata