C Slatka tradicija

Sastojci
Podloga:
170 g margarina
200 g mlevenog keksa
5 kašika mlevenih prepečenih badema i/ili lešnika
3 kašike C kakao praha
Fil sa sirom:
500 ml slatke pavlake
300 g C šećera u prahu
2 kesice C vanilin šećera
500 g krem sira
rendana kora od 1 pomorandže
1 čaša od jogurta mlevenih badema i/ili lešnika
Fil od pomorandže:
500 ml ceđene pomorandže
2-3 kašike šećera
1 kesica C pudinga od vanile
Ganaš:
100 g crne čokolade
30 g margarina
50 ml mleka

Naši proizvodi
Kakao prah Šećer u prahu Vanilin šećer Puding sa ukusom vanilina

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Ivana

Čoko-oranž čizkejk

Poslastica za sve od 7 do 77.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Istopiti margarin pa umešati sastojke, utianuti na dno kalupa i peći 10 min na 150 stepeni.

Slatku pavlaku umutiti, dodati šećer, sir i lešnike/bademe i rendanu koru pomorandže.

Dobro sjediniti i staviti preko kore.

Sok prokuvati sa šećerom, pa dodati prethodno razmućen puding. To izliti preko fila.

Ostaviti da prenoći pa dekorisati čokoladom po želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Koristiti kalup promera 26,5 cm za ovu količinu.
Kad izlijete u kalup fil sa pomorandžom najbolje je odmah prekriti folijom da se ne bi stvorila korica i da bi sečenje bilo lakše.