C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje noblica
700 ml mleka
15 kašika šećera
2 C pudinga od čokolade
250 g margarina
100 g crne čokolade
3 kašike C čvrstina
2 C šlag krema

Naši proizvodi
Puding čokolada Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Vanja

Čoko noblica torta

Lagano.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Skuvati C pudinge sa šećerom i C čvrstinom i u vruće dodati izlomljenu čokoladu.

Ohladiti i sjediniti sa margarinom sobne temperature.

Na tacni ređati noblice blago potopljene u mlako mleko i filovati naizmenično.

Na kraju ukrasiti C šlag kremom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ostaviti u frižideru da odstoji 12 sati.