C Slatka tradicija

Sastojci
pakovanje piškota (20-ak komada)
nes kafa
Fil:
300 g C šlag krema
300 ml mleka
100 g C šećera u prahu
100 g mlevenog lešnika
100 g čokolade za kuvanje
C kakao
C šlag

Naši proizvodi
Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake Šećer u prahu Kakao prah

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Milena

Čoko-nes torta

Kremasto, slatko, ukusno i brzo.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Fil:
Umutiti 300 g C šlag krema, 100 g C šećera u prahu sa 300 ml hladnog mleka. Mutiti dok ne postane gusto.

Potom podeliti smesu u dve posude. U prvu posudu dodati 100 g mlevenog lešnika, a u drugu 100 g otopljene čokolade za kuvanje.

Zatim filove staviti u zamrzivač da se dobro ohlade i stegnu.

Skuvati jednu džezvu nes kafe (2 kašičice kafe) sa jednom kašičicom šećera. Kad se malo ohladi u kafu umočiti piškote. I ređati jedan red (šnit).

Preko piškota staviti fil sa lešnikom, a onda fil sa čokoladom, pa ponovo ređati nakvašene piškote pa jedan i drugi fil.

Preko filovati umućenom C šlag penom i ukrasiti C kakao prahom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Torta je lepša kada se dobro ohladi.