C Slatka tradicija

Sastojci
30 jaja
300 g šećera
50 g C kakao praha
300 g mlevenog keksa
250 g margarina
2 C šlag krema
400 g čokolade za kuvanje
500 ml čokoladnog mleka
1 C prašak za pecivo

Naši proizvodi
Kakao prah Šlag krem sa ukusom čokolade Prašak za pecivo

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Čoko moko torta

Brzo se pravi, a mnogo je lepa.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

10 jaja odvojiti belance od žumanceta pa umutiti belanca, pa dodati žumanca, 150 g šećera i 50 g C kakao i 1 C prašak za pecivo.

Ispeći koru, kada bude gotova preliti sa čokoladnim mlekom.

Fil:
20 jaja odvojiti, pa umuti sa ostalim šećerom belanca, a žumanca sa margarinom.

Sve to spojiti pa dodati mleveni keks i 200 g čokolade otopljene, pa dodati na koru.

Zatim umutiti krem C šlag od čokolade i premazati preko odozgo sa 200 g otopljene čokolade

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata