C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje tamne korice
500 ml mleko čokoladno
250 g C šećera u prahu
600 g C šlag krema
300 g mlevenog keksa

Naši proizvodi
Šećer u prahu Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Čoko moko torta

Prelepa čokoladna torta.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 40
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Staviti jednu koricu, potopiti mlekom, a prethodno promešati mleveni keks sa pavlakom i C šećerom u prahu.

Kada potopite korice, stavite fil sa mlevenim keksom, pa preko C šlag i sve tako ređati i filovati do zadnje korice.

Naslagirati tortu, ukrasiti po želji i staviti da se ohladi.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata