C Slatka tradicija

Sastojci
Biskvit:
10 jaja
4 kašike brašna
6 kašika neskvika
10 kašika kristal šećera
800 ml čokoladnog mleko za natapanje
Prvi fil:
300 g mlevenog keksa
3 kisele pavlake
100 g C šećera u prahu
1 C šlag
Drugi fil:
500 ml slatke pavlake

Naši proizvodi
Šećer u prahu Šlag classic

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Danijela

Čoko Moko torta

Divna, sočna i veoma ukusna torta koju deca obožavaju.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 60
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Umutiti dva biskvita od navedenih sastojaka i natopiti vrućim čokoladnim mlekom. Ostaviti da upiju.

Umutiti oba fila.

Filovati na sledeći način: biskvit, prvi fil, drugi fil i tako i sledeći red.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Tortu je najbolje ostaviti preko noći u frižideru da se dobro ohladi i ukusi pomešaju.