C Slatka tradicija

Sastojci
1 kupovne čokoladne kore
300 g mlevenog keksa
250 g C šećera u prahu
4 čaše kisele pavlake
500 ml čokoladnog mleka
500 g C šlag krema

Naši proizvodi
Šećer u prahu Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Čoko moko torta

Vrlo lagana i prijatna torta koja se lako sprema, a još manje oduzima vremena.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 30
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Koricu stavite na plato pa je natopite čokoladnim mlekom.

Mleveni keks i C šećer u prahu umešati u pavlaku. Mešati kašikom dok se fil ne sjedini.

C šlag umutite po uputstvu sa kesice.

Tortu ređati sledećim redom: kora, fil sa mlevenim keksom, C šlag, kora (natopiti je čokoladnim mlekom) i tako dok ne nestane materijala.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata