C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje gotovih čokoladnih kora
300 g mlevenog keksa
250 g C šećera u prahu
4 čaše kisele pavlake
500 ml čokoladnog mleka
500 g C šlag krem beli

Naši proizvodi
Šećer u prahu Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jelena

Čoko moko

Uksna i jednostavna, brzo se pravi.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 30
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Koru stavite na tacnu, pa je natopite čokoladnim mlekom.

Mleveni keks i C šećer u prahu umešati u pavlaku. Mešati kašikom dok se fil ne sjedini.

C šlag umutite prema uputstvu sa kesice.

Tortu ređati sledećim redom: kora, fil sa mlevenim keksom, C šlag, kora (natopiti je čokoladnim mlekom) i tako dok imate materjala.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata