Početna > Recepti > Recepti za torte > Čoko moko
Sastojci
1 pakovanje gotovih čokoladnih kora
300 g mlevenog keksa
250 g C šećera u prahu
4 čaše kisele pavlake
500 ml čokoladnog mleka
500 g C šlag krem beli
Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jelena
Vreme pripreme: < 30 minuta.
Broj porcija: 30
Težina pripreme: Lako se priprema.
Priprema:
Koru stavite na tacnu, pa je natopite čokoladnim mlekom.
Mleveni keks i C šećer u prahu umešati u pavlaku. Mešati kašikom dok se fil ne sjedini.
C šlag umutite prema uputstvu sa kesice.
Tortu ređati sledećim redom: kora, fil sa mlevenim keksom, C šlag, kora (natopiti je čokoladnim mlekom) i tako dok imate materjala.
Pošaljite Vaš komentar:
Pošalji komentar
info@c-slatkatradicija.rs