C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje gotovih kakao kora
1/2 l čokoladnog mleka
kantica pavlake
250 g C šećera u prahu
300 g mlevenog keksa
500 g C šlag krem belog

Naši proizvodi
Šećer u prahu Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Čoko moko

Lagano, kremasto. Brzo se napravi, još brže pojede.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Prema uputstvu sa kesice umutiti C šlag krem beli.

Pavlaku i C šećer u prahu pomešati i u to dodati mleveni keks.

Svaku koru natopiti čokoladnim mlekom i filovati filom sa mlevenim keksom, pa C šlag kremom, sve dok ne nestane materijala.

Po želji narendati čokoladu na vrh.

Komentari potrošača:

18.05.2019
Divno stalno je pravim

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata