C Slatka tradicija

Sastojci
Za kore (potrebno je 3 kore):
4 jaja
4 kašike šećera
3 kašike oraha
1 kašika brašna
čokoladno mleko
(mogu i gotove kore za tortu)
Fil:
350 g mlevenog keksa
500 g margarina (sa mlekom)
4 kisele pavlake (20% m.m.)
250 g C šećera u prahu
4 kesice C šlaga

Naši proizvodi
Šećer u prahu Šlag classic

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Tea

Čoko mleveni keks torta

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Bilo da pečete kore ili uzimate kupovne, natopite ih čokoladnim mlekom.

Za fil, umutite margarin sa C šećerom u prahu, dodate kiselu pavlaku i mleveni keks, pa sve lepo izmiksajte.

Odvojite pola umućenog slaga.

Ređate ovim redosledom: kora, fil, šlag, pa opet kora i tako dalje.

Preostalu polovinu umućenog slaga iskoristite za prekrivanje torte.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Što više kore natopite mlekom, to će vam biti mekše i slađe. Samo pazite da ne preterate, u suprotnom će vam se raspadati.

Brza, laka i jednostavna torta koja jednostavno ostavlja bez daha.