C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje tamnih čokoladnih kora za torte
250 ml čokoladnog mleka
500 g slatke pavlake
1 čaša kisele pavlake
400 g C šlag krema
400 g malina
C želatin

Naši proizvodi
Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake Želatin

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Vesna

Čoko malina

Osvežavajuća letnja torta bez pečenja.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 12
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Fil:
Umutiti slatku pavlaku, dodati kiselu pavlaku i 100 g u prethodno umućenog C šlag krema.

Maline skuvati sa 100 g šećera, dodati C želatin.

Koru natopiti čokoladnim mlekom, premazati filom, preko njega staviti deo malina.

Postupak ponoviti sa ostale dve kore.

Ostatkom šlaga premazati celu tortu i po želji dekorisati.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ostaviti u frižideru preko noći da se ohladi.