C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje gotovih crnih kora
300 g mlevenog keksa
250 g C šećera u prahu
4 čaše kisele pavlake
500 g belog šlag krema
500 ml kisele vode
500 ml čokoladnog mleka
100 g čokolade

Naši proizvodi
Šećer u prahu Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Vera

Čoko keks torta

Veoma ukusna i lako se pravi.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 20 porcija
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Kore natopiti čokoladnim mlekom i preko svake izrendati čokoladu, keks i C šećer u prahu, umešati u pavlaku.

Mešati kašikom dok se fil ne sjedini.

Umutiti šlag, pa tortu ređati sledećim redom: kora, fil sa keksom, šlag, pa postupak ponoviti koliko treba.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Torta mora jedan dan da odstoji da kore upiju da budu sočnije.