C Slatka tradicija

Sastojci
Kore:
4 jaja
4 kašike šećera
4 kašike brašna
4 kašike C kakao
1/2 kesice C praška za pecivo
Fil 1:
1,2 l mleka
4 C pudinga od čokolade
1 margarin
300 g crne čokolade
250 g C šećera u prahu
Fil 2:
500 g C šlag krema

Naši proizvodi
Kakao prah Prašak za pecivo Puding čokolada Šećer u prahu Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Tanjica-Krofnica

Čoko-bomba

Sočna, čokoladna torta sa domaćim korama.

Vreme pripreme: > 60 minuta. Broj porcija: 30
Težina pripreme: Zahteva određeno umeće.

Priprema:

Umutiti 4 belanca sa 4 kašike šećera, dodati žumanca, kakao, brašno i prašak za pecivo. Ispeći tri kore.

Skuvati mleko sa pudingom, i u vruć puding dodati čokoladu i mešati dok se ne otopi. Ostaviti da se ohladi.

Kada se ohladi dodati prethodno umućen margarin sa šećerom u prahu.

Šlag krem umutiti 750 ml mleka ili vode, da bude malo čvršći.

Filovati kora, Fil 1, Fil 2, kora.

Dekorisati po Vašoj želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ko voli da torta bude baš baš sočna, kore može natopiti sa po 100 ml čokoladnog mleka.