Početna > Recepti > Recepti za torte > Čizkejk koji se ne peče
Sastojci
Podloga:
250 g mlevenog keksa
250 g margarina
3 kašike mleka
Krem:
500 g svežeg krem sira
500 ml slatke pavlake
10 kašičica šećera
1 C vanilin šećer
1 C želatin
Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač
Vreme pripreme: > 60 minuta.
Broj porcija: 12
Težina pripreme: Lako se priprema.
Priprema:
Mleveni keks, omekšali margarin i mleko povežite u masu i utisnite u kalup za tortu.
Sveži krem sir, šećer i vanilin šećer izradite mikserom.
Slatku pavlaku izradite i umešajte u sir.
Želatin otopite u deset kašika vode, ostavite da odstoji i kada se natopi, zagrejte je da postane providna i izlijte u nadev od sira.
Dobro izmešajte i izlijte u kalup.
Pošaljite Vaš komentar:
Pošalji komentar
info@c-slatkatradicija.rs