C Slatka tradicija

Sastojci
300 g mlevenog keksa
125 g margarina
4 kašike meda
Beli deo:
250 ml slatke pavlake
400 ml kisele pavlake
100 g C šećera u prahu
2 C želatina
Voćni deo:
300 g malina
200 ml vode
10 kašika C šećera u prahu
2 C želatina
2 kesice C vanilin šećera

Naši proizvodi
Šećer u prahu Želatin Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Čizkejk

Kremasti voćni kolač.

Vreme pripreme: > 60 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Umutiti margarin dodati mleveni keks i med, pa napraviti koru u kalupu 26 cm.

Beli deo:
Umutiti slatku pavlaku, dodati kiselu pavlaku koju ste prethodno umutili sa C šećerom u prahu, dodati 2 kesice C želatina i sve sjediniti.

Voćni deo:
Maline, vodu, šećer i C vanilin šećer kuvati i kada počne da ključa dodati C želatin.

Kada se dobro ohladi, voćni deo staviti preko belog dela.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

C želatin otopiti sa par kašika tople vode.