C Slatka tradicija

Sastojci
200 g mlevene plazme
125 g maslaca
malo mleka
Krema:
500 g krem sira
300 ml slatke pavlake
100 g šećera u prahu
1 C vanilin šećer
Preliv od višanja:
450 g višanja
2 dl vode
4 kašike šećera
1/2 kesice C želatina

Naši proizvodi
Vanilin šećer Želatin

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Miloš

Cheesecake sa višnjama

Jedan veoma ukusan recept i lagan za napraviti!

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 5 porcija
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

U posudu staviti plazmu dodati rastopljeni maslac.

Dobro promešati i utapkati u kalup sa odvojivim obručem. Ja sam koristio kalup veličine 22 cm.

U posudu dodati slatku pavlaku, dobro umutiti, dodati sir, šećer u prahu i dobro sve to umutiti.

Skuvati preliv i ohladiti ga.

Kada se ohladio, dovršiti tortu tako što ćete staviti preliv i ostaviti preko noći da odstoji u frižideru.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Prilikom spremanja kolača pratite samo recept!