Početna > Recepti > Recepti za torte > Cheesecake sa višnjama
Sastojci
200 g mlevene plazme
125 g maslaca
malo mleka
Krema:
500 g krem sira
300 ml slatke pavlake
100 g šećera u prahu
1 C vanilin šećer
Preliv od višanja:
450 g višanja
2 dl vode
4 kašike šećera
1/2 kesice C želatina
Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Miloš
Vreme pripreme: 30-60 minuta.
Broj porcija: 5 porcija
Težina pripreme: Lako se priprema.
Priprema:
U posudu staviti plazmu dodati rastopljeni maslac.
Dobro promešati i utapkati u kalup sa odvojivim obručem. Ja sam koristio kalup veličine 22 cm.
U posudu dodati slatku pavlaku, dobro umutiti, dodati sir, šećer u prahu i dobro sve to umutiti.
Skuvati preliv i ohladiti ga.
Kada se ohladio, dovršiti tortu tako što ćete staviti preliv i ostaviti preko noći da odstoji u frižideru.
Pošaljite Vaš komentar:
Pošalji komentar
info@c-slatkatradicija.rs