burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Cheesecake sa višnjama

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
30-60 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Sastojci

200 g mlevene plazme

125 g maslaca

malo mleka

Krema:

500 g krem sira

300 ml slatke pavlake

100 g šećera u prahu

1 C vanilin šećer

Preliv od višanja:

450 g višanja

2 dl vode

4 kašike šećera

1/2 kesice C želatina

Cheesecake sa višnjama

Koraci pripreme

U posudu staviti plazmu dodati rastopljeni maslac.

Dobro promešati i utapkati u kalup sa odvojivim obručem. Ja sam koristio kalup veličine 22 cm.

U posudu dodati slatku pavlaku, dobro umutiti, dodati sir, šećer u prahu i dobro sve to umutiti.

Skuvati preliv i ohladiti ga.

Kada se ohladio, dovršiti tortu tako što ćete staviti preliv i ostaviti preko noći da odstoji u frižideru.

Naši proizvodi

Vidi još proizvoda

Cheesecake sa višnjama

Koraci pripreme

U posudu staviti plazmu dodati rastopljeni maslac.

Dobro promešati i utapkati u kalup sa odvojivim obručem. Ja sam koristio kalup veličine 22 cm.

U posudu dodati slatku pavlaku, dobro umutiti, dodati sir, šećer u prahu i dobro sve to umutiti.

Skuvati preliv i ohladiti ga.

Kada se ohladio, dovršiti tortu tako što ćete staviti preliv i ostaviti preko noći da odstoji u frižideru.

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Torte i kolači sa
Eskimko sladoledom"

Pošalji recept