C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje čajnog keksa
1 C vanilin šećer
3 C pudinga od vanile
1 l mleka
1 margarin
200 g C šlag krema
1 kg svežih jagoda
200 g C šećera u prahu

Naši proizvodi
Vanilin šećer Puding sa ukusom vanilina Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Suzana

Čajna torta

Brza, lagana torta.

Vreme pripreme: < 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Skuvati C puding sa mlekom, po uputstvu sa kesice ,kada se ohladi dodati margarin umućen sa C šećerom u prahu C vanilin šećerom.

U okrugli kalup, prečnika 26 cm poslagati čajni keks koji ste umakali u mleko zaslađeno sa C vanilin šećerom.

Zatvoriti sve rupice na čajnom keksu sa jagodama, sipati polovinu fila, pa poslagati ostatak jagoda.

Preliti sa drugom polovinom fila, odozgo još jedan red čajnog keksa.

Staviti tortu da se dobro ohladi na sat, dva u frižideru, skinuti kalup.

Staviti odozgo umućen C šlag krem.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata