C Slatka tradicija

Sastojci
4 kutije piškota
2 konzerve ananasa u kolutovima
4 male pavlake
500+200 g C šlaga

Naši proizvodi
Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Ljilja

Brza voćna torta

Lagan, kremast, brz, ukusan.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: > 20 parčeta
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Fil:
4 pavlake umutite sa 500 g C šlaga bez dodavanja vode. Dobijeni fil podelite u dva jednaka dela.

Sok koji dobijete u konzervi sa ananasom odvojite i u njega umačite piškote, ali tek malo, da se ne bi raspadale.

2 kutije piškota poređajte na tacnu, dodajte polovinu fila, ali ostavite par kašika za kasnije, pa poređajte ananas iz jedne konzerve (ananas ostavite da se malo ocedi kako ne bi razblaživao fil).

Zatim preko ananasa dodajte onih par kašika fila (da bi vam se zalepile piškote), zatim ponovo poređate dve kutije piškota.

Pa drugu polovinu fila, ananas iz druge konzerve, pa 200 g C šlaga.

Ako želite možete dodati i više od 200 g C šlaga gore.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ako želite više fila, na jednu pavlaku dodajte od 100-150 g C šlaga, takođe možete praviti i samo sa jednim redom ananasa i piškota, možete koristiti i drugo voće, npr banane, jagode, višnje...Možete je praviti i sa gotovim korama (ja ponekad kupim one bele ima tri komada).