C Slatka tradicija

Sastojci
150 g keksa
3 jabuke
2 C pudinga od vanile
2 kašike C čvrstina
1 C vanilin šećer
5 kašika šećera
voda
C šlag

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Čvrstin Vanilin šećer Šlag classic

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Slađana

Brza voćna torta

Ukusno, brzo, fino.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 8
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

U šerpu staviti 600 ml vode i očišćeene jabuke iseckane na kockice.

U drugu posudu staviti 2 kesice C pudinga od vanile, 2 kašike C čvrstina, 5 kašika šećera, 1 kesicu C vanilinog šećera i dodati 200 ml vode, potom dobro izmešati sve to.

Kada šerpa sa jabukama počne da vri, ostaviti još 3-5 minuta, a onda dodati smesu u tu posudu.

U kalupu 20x20 cm poređati po dnu keks.

Kada se smesa sjedinila i dobila gustinu, odmah izručiti vrelu smesu preko keksa.

Ostaviti da se ohladi, a za to vreme umutiti C šlag i staviti preko ohlađene torte.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Tortu držati u frižideru!