C Slatka tradicija

Sastojci
Kora:
200 g mlevenog keksa
100 g šećera
1/2 margarina
do 200 ml soka od pomorandže
Fil:
1 l mleka
3 C pudinga vanila
3 kašike C čvrstina
200 g šećera
1 margarin
Za ukrašavanje:
2 krem šlaga C od vanile
Dodatno:
2 kutije jafa keksa
300 g malina

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Šlag krem sa ukusom vanile

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Nataša

Brza torta sa malinama

Lak za napraviti, a još lakši za pojesti.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 12-15
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Za koru u šerpi rastopiti margarin, dodati šećer, sok i keks.

Sve izjednačiti i na tacni oblikovati koru (kao za čiz kejk).

Za fil u mleko dodati šećer pa zakuvati C puding sa C čvrstinom.

Kada se ohladi dodati margarin, pa sve izmiksati.

Na gotovu koru naneti 1/3 fila, pa poređati jafu okrenutu čokoladom na dole, poređati maline, pa preko naneti ostatak fila.

Ukrasiti umućenim C šlagom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Mogu se koristiti i zamrznute i sveže maline, keks će svakako pokupiti njihov sok.