C Slatka tradicija

Sastojci
2 C Eskimko sladoleda od čokolade
400 ml mleka
2 C želatina
8 kašika hladne vode
150 g četvrtastog keksa
200 ml soka od ananasa
4 banane
C šlag za dekoraciju

Naši proizvodi
Eskimko čokolada Želatin Šlag classic

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Brza torta sa bananama

Brza, lagana i fina torta.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 15
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Umutiti sladoled sa mlekom.

C Želatin potopiti u hladnu vodu i ostaviti da odstoji dok mutite sladoled.

Rastopite želatin pa pomešajte sa sladoledom.

Pola keksa potapajte u sok od ananasa pa poređajte na dno tacne za tortu obloženu kalupom. Preko stavite sladoled.

Banane iseckajte i ubacite u fil. Preko poređajte ostatak keksa umakanog u sok.

Stavite tortu da se hladi, a pre služenja možete i da je stavite u zamrzivač. Dekorišite je C šlagom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata