C Slatka tradicija

Sastojci
kore za tortu (gotove)
malo šećera
malo mleka
4 kesica sladoleda eskimko C od jagode
300 g mlevenog keksa
300 g žele kocki
200 g bananica
100 g lešnika
2 kesice šlaga C

Naši proizvodi
Eskimko sa ukusom jagode Šlag classic

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač

Brza sladoled torta

Brza, lagana torta.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 15
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Umutiti sladoled da bude čvrst (dodati malo šećera da bude slađe).

Kada se sladoled umuti staviti 20 minuta u zamrzivač. Iseckati sitno bananice, žele kocke i badem ili lešnika, izmešati u smesu sladoleda.

Potom dodati mleveni keks i izmešati polako da se izjednači sa sladoledom. Umutiti C šlag da bude penast.

Staviti koru na poslužavnik i mazati filom.

Gotovu tortu premazati C šlagom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata