C Slatka tradicija

Sastojci
300 g mlevenog keksa
180 g C šlag krem beli
1 čaša kisele pavlake
C šlag krem za ukrašavanje
200 ml kisele vode
1 pakovanje piškota
voće po želji
50 g C šećera u prahu
sok od pomorandže

Naši proizvodi
Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake Šećer u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Sandra

Brza mleveni keks torta

Jednostavno, brzo, jednom rečju obavezno probati.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 12
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

U dublji sud staviti 180 g C šlag kreme, 50 g C šećera u prahu i 200 ml kisele vode i sve dobro umutiti.

U manjoj posudici razmutite kašikom pavlaku i dodajte je u umućen šlag.

U sve to dodati 300 g mlevenog keksa i dobro sjediniti kašikom.

Piškote nakvasiti sokom od pomorandže i ređati na tacnu jednu pored druge.

Sav fil staviti preko piškota i oblikovati tortu.

Preko ukrasite C šlagom.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ukoliko želite da stavite i voće (po izboru) onda dobijeni fil podelite na dva dela i ređate piškota - fil - voće - fil - C šlag.