C Slatka tradicija

Sastojci
2 pakovanja keksa
2 C pudinga sa ukusom pavlake
2 C vanilin šećera
1 l mleka
1 kašika C čvrstina
kristal šećer po ukusu
mleko za potapanje
mleveni keks ili orasi za dekoraciju

Naši proizvodi
Puding sa ukusom slatke pavlake Čvrstin

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Kristina

Biskvitna torta

Lepršavo čudo za vaše nepce.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Napravite puding od svih sastojaka osim keksa.

Kuvajte na tihoj vatri da ne bi bilo kuglica, krem treba biti beo, a ukoliko je redak dodajte C čvrstin.

Kada se fil ohladi, ređati red keksa potopljenog u mleko, pa red fila.

Nastaviti postupak i završiti sa redom fila.

Posuti kolač mlevenim keksom ili orasima.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ukoliko nemate čvrstin, dodajte u fil brašno tip 500 da bi bio gušći.