C Slatka tradicija

Sastojci
Fil 1:
1 l mleka
250 g
4 C Pudinga sa ukusom vanilina
50 g C Čvrstina
250 g margarina
150 g tamne čokolade
125 g C Šećera u prahu
Fil 2:
125 g margarina
125 g C Šećera u prahu
300 g mlevenog keksa
200 ml soka od pomorandže
Kora:
6 jaja
150 g šećera
100 g istopljene čokolade
50 g brašna
30 g C Kakao praha
150 ml soka od pomorandže
Dodatno:
200 ml soka od pomorandže
300 g biskvitnog keksa sa pomorandžom
210 g piškota
3 C Šlag krema belog
300 ml hladnog mleka

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Čvrstin Šećer u prahu Kakao prah Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept je za vas pripremila C Slatka tradicija

Bingo torta

Ova neodoljivo kremasta torta idealna je za sve prilike i sva veselja.

Vreme pripreme: 30-60 minuta.
Težina pripreme: Zahteva određeno umeće.

Priprema:

Fil 1:
U hladno mleko sipati sastojke za fil. Kuvati uz neprestano mešanje dok se ne zgusne.

Podeliti fil na dva dela, pa u polovinu umešati čokoladu. Penasto umutiti margarin i prah šećer.

Umešati polovinu margarin fila u beli, a polovinu u crni deo.

Fil 2:
Penasto umutiti margarin i prah šećer. Pomešati sa mlevenim keksom i sokom.

Kora:
Penasto umutiti šećer i belanca. Umešati prohlađenu istopljenu čokoladu i žumanca. Umešati pomešane kakao i brašno.

Peći 10 min na 180, ispečenu koru natopiti sokom od pomorandže.

Slaganje:
Kora, fil 2, biskvitni keks sa pomorandžom, crni fil, piškote, beli fil, šlag krem.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata