C Slatka tradicija

Sastojci
Za koru:
5 jaja
5 kašika šećera
5 kašika brašna
1 C prašak za pecivo
Za fil:
1 l mleka
4 C pudinga od vanile
100 g C šećera u prahu
1 margarin
Još:
2 kutije jafe
2 kutije piškota
300 g mlevenog keksa
1/2 margarina
250 g C šećera u prahu
malo soka od pomorandže
Dekoracija:
2 kesice C šlaga

Naši proizvodi
Prašak za pecivo Puding sa ukusom vanilina Šećer u prahu Šlag classic

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jovana

Bingo torta

Kremasta torta punog ukusa.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 20
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Umutiti jaja penasto. Dodati šećer, brašno i C prašak za pecivo. Peći koru 10 minuta na 180 stepeni. Staviti je na tacnu.

Skuvati C puding i ostaviti da se ohladi. Zamesiti mleveni keks sa malo soka od pomorandže i u to dodati predhodno umućen margarin (1/2) sa 250 g C šećera u prahu.

Zamesiti rukom i staviti preko kore. Umutiti ceo margarin sa 100 g C šećera u prahu i u to dodati ohlađen puding.

Preko keksa poređati jafu. Preko jafe staviti fil, pa piškote i opet fil. Piškote i jafu umakati u sok od pomorandže.

Odozgo staviti C šlag. Ukrasiti po želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ako volite slađe u puding možete dodati još šećera. I takođe se može staviti neko voće, svakako bude lepa.