Početna > Recepti > Recepti za torte > Beli anđeo
Sastojci
1 pakovanje rozen korica
1 l mleka
3 C pudinga od slatke pavlake
250 g maslaca
200 g C šećera u prahu
200 g C mleko u prahu
300 g bela čokolada
500 g C šlag krema
1 l kisele voda
Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Ivana
Vreme pripreme: 30-60 minuta.
Broj porcija: 30
Težina pripreme: Lako se priprema.
Priprema:
Staviti šećer i 800 ml mleka da prokuva, dodati C puding izmešan sa ostatak mleka.
Posebno umutiti maslac i C šećer u prahu.
Kada se puding ohladi sjediniti sa maslacem.
Umutiti šlag sa kiselom vodom.
Filovati tortu: korica, fil, šlag i tako dok dok se ne potroše korice.
Pošaljite Vaš komentar:
Pošalji komentar
info@c-slatkatradicija.rs