C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje rozen korica
1 l mleka
3 C pudinga od slatke pavlake
250 g maslaca
200 g C šećera u prahu
200 g C mleko u prahu
300 g bela čokolada
500 g C šlag krema
1 l kisele voda

Naši proizvodi
Puding sa ukusom slatke pavlake Šećer u prahu Zamena za mleko u prahu Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Ivana

Beli anđeo

Svi ukućani obožavaju ovu tortu.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 30
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Staviti šećer i 800 ml mleka da prokuva, dodati C puding izmešan sa ostatak mleka.

Posebno umutiti maslac i C šećer u prahu.

Kada se puding ohladi sjediniti sa maslacem.

Umutiti šlag sa kiselom vodom.

Filovati tortu: korica, fil, šlag i tako dok dok se ne potroše korice.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Može se izmešati fil i šlag zajedno, samo ne mutiti mikserom da šlag ne padne!