burger c logo
save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

vreme pripreme< 30 minuta

tezina pripremeLako se priprema

broj porcija20

Beli Anđeo

Osnovne informacije

Vreme pripreme:
< 30 minuta

Težina pripreme:
Lako se priprema

Broj porcija:
20

Sastojci

1 pakovanje rozen kora

1 l vode

15 kašika šećera

4 C pudinga sa ukusom slatke pavlake

2 bele čokolade

200 g C zamene za mleko u prahu

1/2 margarina

1 l slatke pavlake

300 g C šlaga

300 g mlevenog lešnika (može i bez)

Beli Anđeo

Koraci pripreme

Odvojiti 100 g C mleka u prahu i razmutiti u skoro 1 l vode. Od 1 l vode odvojiti malo da se razmuti C puding.

U razmućen C puding dodati šećer. Staviti vodu sa C zamenom za mleko u prahu da provri. Ubaciti razmućen puding i skuvati.

U vruć puding ubaciti bele čokolade i preostalo mleko u prahu. Povremeno mešati.

Kada se puding ohladi umutiti ga sa pola margarina.

Umutiti slatku pavlaku kada se fil bude ohladio.

Filovanje:
Kora - puding - slatka - pavlaka - lešnik. I tako sve dok imate sastojke.

Naši proizvodi

Vidi još proizvoda

Beli Anđeo

Koraci pripreme

Odvojiti 100 g C mleka u prahu i razmutiti u skoro 1 l vode. Od 1 l vode odvojiti malo da se razmuti C puding.

U razmućen C puding dodati šećer. Staviti vodu sa C zamenom za mleko u prahu da provri. Ubaciti razmućen puding i skuvati.

U vruć puding ubaciti bele čokolade i preostalo mleko u prahu. Povremeno mešati.

Kada se puding ohladi umutiti ga sa pola margarina.

Umutiti slatku pavlaku kada se fil bude ohladio.

Filovanje:
Kora - puding - slatka - pavlaka - lešnik. I tako sve dok imate sastojke.

Autor

Mirjana

save

Sačuvaj u knjižicu recepata

save

Sačuvaj na profilu

homepage banner2

NAGRADNI KONKURS

Učestvuj u konkursu
"Letnje torte i
kolači"

Pošalji recept