C Slatka tradicija

Sastojci
3 C pudinga od vanile
3 C pudinga od slatke pavlake
300 g C šlaga krema
250 g C šećera u prahu
1,5 l mleka
200 g bele čokolade
1 čaša kisele pavlake
250 g C zamene za mleko u prahu
1 pakovanje korica za rozen tortu
2 margarina
kisela voda za C šlag kremu

Naši proizvodi
Puding sa ukusom vanilina Puding sa ukusom slatke pavlake Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake Šećer u prahu Zamena za mleko u prahu

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Andrijana

Beli anđeo

Veoma lagana, brza i ukusna torta kojoj retko ko može odoleti.

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: 30
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

U 1,5 l mleka skuvati 3 C vanila pudinga i 3 C pudinga od slatke pavlake sa 125 g C šećera u prahu.

U vruću smesu dodati 100 g bele čokolade i ostaviti da se ohladi. Dok se puding hladi, umutiti 1 margarin sa 125 g C šećera u prahu.

U ohlađen puding dodati 250 g mleka u prahu, jednu kiselu pavlaku, prethodno umućen margarin i 100 g rendane bele čokolade i sve lepo sjediniti mikserom.

Umutiti 300 g C šlag kreme sa kiselom vodom.

Filovati korice filom, zatim tankim slojem šlaga i ponavljati proces sa svakom koricom. Gotovu tortu premazati filom i C šlagom.

Ohlađenu tortu ukrasiti po želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ovu tortu možete praviti i sa malinama tako što ćete na svaku treću koricu staviti po 100 g malina. Takođe je fenomenalna kombinacija i sa mrvljenim oreo keksom.