C Slatka tradicija

Sastojci
200 g gotovih puslica
200 g pirea od kestena
100 ml mleka
100 g čokolade za kuvanje
100 g putera
2 kašike C šećera u prahu
2 kesice C vanilin šećera
2 kašike ruma

Naši proizvodi
Šećer u prahu Vanilin šećer

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Radmila

Bela torta od kestena

Lako i brzo se priprema.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 18
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Puslice podeliti na dva jednaka dela pa polovinu poređati na tacnu za služenje.

U pire od kestena dodati mleko i čokoladu iseckanu na kockice.

Staviti na paru i mešati dok se sve poveže. pa ohladiti.

Penasto umutiti puter sa C šećerom u prahu i C vanilin šećerom umešati u ohlađen krem i dodati rum.

Premazati puslice pažljivo ovom smesom.

Izravnati i prekriti drugom polovinom puslica.

Do služenja držati u frižideru.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Pre i posle služenja tortu držati u frižideru.