C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje rozen kora
1 l mleka
3 C pudinga od slatke pavlake
1 margarin
200 g bele čokolade
10 kašika šećera
500 g C šlag krema
1/2 l kisele vode

Naši proizvodi
Puding sa ukusom slatke pavlake Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jelena

Bela torta

Prelepa lagana torta, za sve prilike.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 30
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
Izmeriti 700 ml mleka, staviti da se kuva, ostalih 300 ml pomešati sa šećerom i pudingom, skuvati.

Dodati čokoladu, skloniti sa rigle, kada se malo prohladi dodati margarin i umutiti.

C šlag umutiti sa gaziranom vodom.

Staviti jednu rozen koru, filovati prvo krem - šlag - rozen kora, tako do kraja.

Ukrasiti po želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Možete, ukoliko ste ljubitelji voćnih torti, ubaciti na svakoj drugoj kori voće po želji, prelepo ide uz ananas ili jagode.