C Slatka tradicija

Sastojci
1 pakovanje kora za rozen tortu
4 C pudinga sa ukusom slatke pavlake
1,5 l mleka
18 kašika šećera
4 kašike C čvrstina
300 g bele čokolade
250 g C šećera u prahu
maline, kupine i borovnice
100 g C šlaga
2 margarina

Naši proizvodi
Puding sa ukusom slatke pavlake Čvrstin Šećer u prahu Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Maja

Bela magija

Tako sladak, a tako lagan. Spoj ukusa pudinga od slatke pavlake, bele čokolade i omiljenih voćkica. Savršenstvo!

Vreme pripreme: 30-60 minuta. Broj porcija: oko 25
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

U čaši mleka razmutiti C puding, šećer i C čvrstin, a preostalo mleko ostavite da se zagreva.

Skuvajte puding na uobičajeni nacin. Sklonite ga sa vatre i dok je još vruć umešajte belu čokoladu. Mešajte dok se čokolada ne istopi i ostavite da se ohladi.

Umutite margarin sa C šećerom u prahu i sjedinite ga sa prohlađenim filom, mikserom dok masa ne postane kompaktna.

Svaku koru premazujete filom, a na svaku drugu pored fila dodajete i maline, borovnice i kupine (sve ili samo neke voćkice od navedenih, po želji).

Preko poslednje nafilovane kore stavljate C šlag.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata