Početna > Recepti > Recepti za torte > Aurelio torta
Sastojci
2 l soka od jagode
3 kesice C pudinga od jagode
5 kašika C čvrstina
6 kašika šećera
500 g vital margarina
200 g C šećera u prahu
3 kesica C krem šlaga
2 dl kisele vode
1 kg zlatni pek
400 g čokolade za kuvanje
2 kesice C krem šlaga
Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jelena
Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.
Priprema:
U polovini soka skuvajte C puding od jagode pa dodajte gustin i šećer.
Ostavite da se prohladi, a za to vreme umutite margarin sa C šećerom u prahu.
Spojite obe mase varjačom i lepo ujednačite. Odvojeno umutiti C šlag sa kiselom vodom.
Keks umačite u sok od jagode i slažite na poslužavnik.
Preko keksa premažite otopljenu čokoladu, pa kada se čokolada stegne preko nje premažite fil sa margarinom, a preko fila stavite umućen C šlag.
Od celokupne kolicine trebalo bi da dobijete 3 ovakva reda.
Dekorisati po želji.
Pošaljite Vaš komentar:
Pošalji komentar
info@c-slatkatradicija.rs