C Slatka tradicija

Sastojci
2 l soka od jagode
3 kesice C pudinga od jagode
5 kašika C čvrstina
6 kašika šećera
500 g vital margarina
200 g C šećera u prahu
3 kesica C krem šlaga
2 dl kisele vode
1 kg zlatni pek
400 g čokolade za kuvanje
2 kesice C krem šlaga

Naši proizvodi
Puding sa ukusom jagode Šećer u prahu Šlag krem beli sa ukusom slatke pavlake

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Jelena

Aurelio torta

Ukusno i jednostavno.

Vreme pripreme: 30 minuta.
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:
U polovini soka skuvajte C puding od jagode pa dodajte gustin i šećer.

Ostavite da se prohladi, a za to vreme umutite margarin sa C šećerom u prahu.

Spojite obe mase varjačom i lepo ujednačite. Odvojeno umutiti C šlag sa kiselom vodom.

Keks umačite u sok od jagode i slažite na poslužavnik.

Preko keksa premažite otopljenu čokoladu, pa kada se čokolada stegne preko nje premažite fil sa margarinom, a preko fila stavite umućen C šlag.

Od celokupne kolicine trebalo bi da dobijete 3 ovakva reda.

Dekorisati po želji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata