C Slatka tradicija

Sastojci
70 g brašna
150 g C čvrstina
1 kašika soli
voda

Naši proizvodi
Čvrstin

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Slavica

Ukrasi za slavski kolač

Slavski kolač i Božićna česnica izgledaju savršeno.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: 1
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

U brašno dodati C čvrstin, so i vodu, zamesiti tvrdo testo, ostaviti u frižideru pola sata.

Razvući oklagijom tanku koru i koristiti maštu, modle, i praviti figurice.

Lepiti na slavski kolač koji je narastao ili po želji kad se ispeče lepiti ukrase.

"Lepak" je voda, brašno pomešano u šolji.

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ukrasi ostaju beli i kad se ispeku zbog čvrstina C.