C Slatka tradicija

Sastojci
3 jaja
2 jogurtske šolje projinog brašna
1 jogurtska šolja pšeničnog brašna
2 jogurtske šolje kisele vode
1/2 jogurtske šolje ulja
1 kašičica soli
1 C prašak za pecivo
oko 150 g čvaraka

Naši proizvodi
Prašak za pecivo

Ovaj recept nam je poslao naš verni potrošač Maja

Projanica sa čvarcima

Izuzetno ukusan i hranljiv, posebno u zimskom periodu.

Vreme pripreme: < 30 minuta. Broj porcija: oko 20-tak
Težina pripreme: Lako se priprema.

Priprema:

Umutiti jaja, pa postepeno dodavati i ostale sastojke.

Kada je sve dobro umućeno žicom i fino homogenizovano, sve izručiti u nauljen pleh ili kalup za projice.

Peći u rerni zagrejanoj na 200 stepeni oko pola sata.

Komentari potrošača:

15.02.2020
Sviđa mi se

Pošaljite Vaš komentar:

Pošalji komentar

info@c-slatkatradicija.rs

Knjižica recepata

Ja najčešće čvarke prethodno usitnim u secku i tada je projanica ukusnija i bukvalno se topi u ustima.